Uw koeltechnische groothandel

In de kijker

In onze ‘In de kijker-rubriek’ geven wij u een blik voor én achter de schermen van onze organisatie. Lopende promoties, nieuwe producten en leuke weetjes, wij zetten ze voor u even op een rij.

Eindejaarspromotie 2020-2021

Het is opnieuw zover. Tijd om het woord "eindejaar" in de mond te nemen. Zoals u van ons gewend bent, gaat dit gepaard met onze jaarlijkse eindejaarspromotie.

Wij hebben voor u een folder in elkaar gebokst met tal van interessante gereedschappen aan interessante prijzen. Daarnaast zitten er ook een paar leuke geschenken tussen.

Bekijk de promotiefolder

Eindejaarspromotiefolder AFM 2020
De Cool Factory in Herentals

Nieuw gebouw

In maart 2021 verhuist onze AFM vestiging van Herentals naar de Cool Factory, de gloednieuwe, hyper-moderne bedrijfssite van Creative Cooling Group. Onze klanten zullen geen grote omweg moeten maken want de Cool Factory bevindt zich op slechts 1KM van de onze huidige locatie, namelijk: Rietbroek 4 in Herentals. Als het zover is, zullen wij u ongetwijfeld met veel trots uitnodigen op onze nieuwe locatie! Tot dan vindt u hier alvast een tipje van de sluier:

Waarom de Cool Factory? Sinds februari 2020 maakt AFM deel uit van de Creative Cooling Group, een sterke, Belgische organisatie die internationaal actief is in de display cooling industrie. Dankzij een diepgaande uitwisseling van menselijk kapitaal, expertise en ervaring maar ook materiaal en grondstoffen kan AFM de juiste producten aanbieden aan de juiste prijzen.

Win, win, win, win...

De nachtcontainer

Zowel in onze vestiging in Kontich als in Herentals beschikt AFM over een nachtcontainer.

Wat is het?

Bent u door omstandigheden niet in de mogelijkheid om uw bestelling op te halen tijdens de openingsuren, dan kunnen wij uw bestelling in onze nachtcontainer deponeren.

Hoe werkt het?

Heeft u interesse om gebruik te maken van onze nachtcontainer, vraag dan aan de afhaalbalie uw persoonlijke badge aan. Daarmee kunt u de nachtcontainer bedienen.

Waar staat hij?

Zowel in Kontich als in Herentals kunt u de nachtcontainer links van de ingang van het afhaalmagazijn vinden. U herkent hem aan de blauwe kleur.

Nachtcontainer Kontich
AFM Charter

AFM Charter