Uw koeltechnische groothandel

Airconditioning

Luchtkwaliteit en aangename temperaturen in de leefruimte en op de werkplek. Dat is waar het bij ons om draait. Daarom kiest AFM resoluut voor 2 kleppers in de Airconditioning-industrie: Sinclair en LG.

Sinclair

Bent u op zoek naar een kwalitatief airconditioning-merk met een ver doorgedreven productontwikkeling en een uitstekende dienst na verkoop? AFM is de trotse én exclusieve verdeler van Airco Sinclair, een internationaal gerenommeerd merk en 25 jaar actief in airconditioning, warmtepompen en koudwatermachines (chillers).

Het doel van Sinclair is om klimaatcomfort te brengen in residentiële en commerciële ruimtes en tegelijk rekening te houden met een maximale bescherming van het milieu. Bij Sinclair vindt u hoog kwalitatieve toestellen met een elegant design voor aantrekkelijke prijzen.

  

AFM en LG airco werken al vele jaren goed samen. LG heeft een kwalitatief aanbod aan HVAC-oplossingen en heeft naast airconditioning ook chillers, VRF-systemen en gebouwbeheersystemen (GBS) in hun uitgebreide productportfolio.

LG
Airco toebehoren

Airco-toebehoren

Een airco installeren doe je met kwalitatief en betrouwbaar installatiemateriaal. Bij AFM vindt u alles wat u nodig heeft om een project succesvol af te werken. Onze airco-toebehoren zijn geschikt voor alle typen airconditioners.

  • Kan uw merk een mooie aanvulling zijn op ons aanbod?

Onze partners

Sinclair
Delta
Westfalen
LG
Frigopol
Frascold
Cubigel
DAV
DW Copper
EBM Papst
Ranco
Johnson Controls
Danfoss
Honeywell
CPS
Tecumseh
Aspen
GEA
NMC
Mavip
Pego
Gloor
ILP
ITE
Express
Rems for professionals
AFM Charter

AFM Charter